Acquire

 

 

Snelle, persoonlijke en professionele service in 4 Opel sites in West-Vlaanderen

Opel garage Bariseau Mottrie is een familiebedrijf uit West-Vlaanderen en is Officieel Opel verdeler in IEPER, ROESELARE en sinds 1/9/2015 ook in Kortrijk (Voorheen Opel Vanneste Motors Kortrijk). Daarnaast is garage Bariseau Mottrie ook Chevrolet Service Center in Roeselare en Ieper en US cars specialist voor onderhoud aan Amerikaanse wagens in Kortrijk.
 
Na 13 jaar United Motors (fusie Opel Roeselare, Opel Ieper, Opel Izegem en Opel Tielt) hebben de families Bariseau en Mottrie besloten om een nieuw verhaal te starten. Sinds 1/6/2015 heten United Motors Roeselare en United Motors Ieper voortaan Opel Bariseau Mottrie.
Met de overname van Opel Vanneste Kortrijk op 1/9/2015 heeft Opel Bariseau Mottrie ervoor gekozen om na Ieper en Roeselare nu ook van Kortrijk een Opel succesverhaal te maken. U kunt voortaan dus in de drie vestigingen terecht voor onderhoud, service en carrosserie, én voor een ruim aanbod aan nieuwe en tweedehands Opels. 
 
Met deze uitbreiding en onze investeringen in een moderne infrastructuur wil Opel Bariseau Mottrie elke Opel rijder in de regio snel, persoonlijk en professioneel bedienen. Ons doel? Al uw verwachtingen overtreffen!
 

Onze waarden als familiebedrijf

Betrouwbaar

Opel en de families Bariseau en Mottrie vormen al meer dan 50 jaar een sterke partnership. Als familiebedrijf is continuïteit belangrijk en dit kan enkel door van iedere klant een ambassadeur te maken. Onze jarenlange ervaring en deskundigheid zijn voor onze klanten een garantie op een doorgedreven service. Ons dynamische en gemotiveerde team van 50 medewerkers staat steeds voor u klaar, ook op zaterdag en tijdens de vakantieperiodes.
 

Vernieuwend

Met ons jonge team en onze nieuwe naam kiezen wij voor een vernieuwde aanpak maar nog steeds met dezelfde kwaliteit en service die u van ons al jaren gewoon bent. Wij investeren continu in onze infrastructuur en in de opleiding van onze medewerkers om steeds te kunnen blijven groeien.

Enthousiaste klanten

Bij Opel Bariseau Mottrie staat niet uw auto, maar u als klant centraal. Ons team wil u graag beter leren kennen en weten wat u van onze producten en service vindt. Door te luisteren naar de mening van onze klanten zijn wij in staat producten en diensten aan te bieden op maat van de klant. En dat met maar 1 doel voor ogen: enthousiaste klanten door de verwachtingen te overtreffen. Benieuwd naar de mening van onze klanten? Lees onze klantenreacties.

Flexibiliteit

Als dealergroep zijn wij in staat om een ruim aanbod nieuwe wagens, bestelwagens en tweedehandswagens aan te bieden. Maar onze flexibiliteit gaat verder: bij Opel Bariseau Mottrie koop je niet enkel een auto, je koopt een hele dienstverlening. Zowel voor particulieren als bedrijven bieden wij een totaaloplossing op maat.