Acquire

Opel Bariseau Mottrie Kortrijk - Roeselare - Ieper - Waregem

 

Wie zijn wij?

 

arrow CONTACTEER ONS
arrow ONS TEAM

Betrouwbaar Familiebedrijf.

 

 

Opel en de families Bariseau en Mottrie vormen al meer dan 50 jaar een sterke partnership. Als familiebedrijf is continuïteit belangrijk en dit kan enkel door van iedere klant een ambassadeur te maken.

Onze jarenlange ervaring en deskundigheid zijn voor onze klanten een garantie op een doorgedreven service. Ons dynamische en gemotiveerde team van 50 medewerkers staat steeds voor u klaar, ook op zaterdag en tijdens de vakantieperiodes.

 

Vernieuwend.

 

 

Met ons jonge team en onze nieuwe naam kiezen wij voor een vernieuwde aanpak maar nog steeds met dezelfde kwaliteit en service die u van ons al jaren gewoon bent.

Wij investeren continu in onze infrastructuur en in de opleiding van onze medewerkers om steeds te kunnen blijven groeien.

 

 

Flexibiliteit.

 

 

Als dealergroep zijn wij in staat om een ruim aanbod nieuwe wagens, bestelwagens en tweedehandswagens aan te bieden.

Maar onze flexibileit gaat verder: bij Opel Bariseau Mottrie koopt u niet enkel een auto, u koopt een hele dienstverlening. Zowel voor particulieren als bedrijven bieden wij een totaaloplossing op maat.


 

Ons doel: enthousiaste klanten.

 

 

Bij Opel Bariseau Mottrie staat niet uw auto, maar u als klant centraal. Ons team wil u graag beter leren kennen en weten wat u van onze producten en service vindt.Door te luisteren naar de mening van onze klanten zijn wij in staat producten en diensten aan te bieden op maat van de klant.

En dat met maar 1 doel voor ogen: enthousiaste klanten door de verwachtingen te overtreffen. Benieuwd naar de mening van onze klanten?